Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΣΟΜΕΔΠ: «Γιώργο Λαμπράκη, το στίγμα σου θα παραμείνει ανεξίτηλο στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά»

 


Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά καθώς και πλήθος εργαζόμενων, συντρόφων, συνοδοιπόρων, συγγενών και φίλων, παραβρέθηκαν στην πολιτική τελετή στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια, για να αποχαιρετίσουν τον συνάδελφο, σεμνό αγωνιστή, Γιώργο Λαμπράκη.

Για τον Γιώργο Λαμπράκη που είχε διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών, Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά, επικήδειο εκφώνησε ο Βασίλης Γκιτάκος σημερινός πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος ανέφερε:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το σύμβολο συνδικαλιστή – αγωνιστή του Δήμου Πειραιά, συνάδελφο Γιώργο Λαμπράκη


Το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών & Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά με απόλυτο σεβασμό εκφράζει την βαθιά θλίψη για τον θάνατο του συναδέλφου Γιώργου Λαμπράκη.

Ο Γιώργος Λαμπράκης, έφυγε από τη ζωή σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 σε ηλικία 65 χρονών, την ίδια ημέρα που στις 22 Μάη του 1963 δέχθηκε δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη ο πατέρας του, αγωνιστής της ειρήνης και της δημοκρατίας, Γρηγόρης Λαμπράκης.

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Καλό ταξίδι συνάδελφε Θανάση

 


Το Δ.Σ του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών & Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του συναδέλφου Θανάση Πετρίδη.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΔΑΣ-ΟΤΑ: Τρίτη 21 Μάη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ


 

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2024 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

«Πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και όχι κοροϊδία»

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10:00 π.μ. ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που βιάζει τη ζωή μας, με τους εξαθλιωμένους μισθούς, την ακρίβεια, τη φοροληστεία, τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα, την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και κερδοφορία των λίγων.