Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αν όχι και τώρα ... πότε ???




m.l : Απορίας άξιο είναι αν όχι και τώρα, με αυτές τις καινούργιες εντολές που δίνουν οι Τροϊκανοί στην συγκυβέρνηση της καταστροφής, να δεσμεύσει μέχρι και τις επόμενες γενεές στις "επιθυμίες" των Τραπεζιτών και των "ολίγων", πότε πραγματικά θα δράσουν και θα αντισταθούν τα συνδικάτα (ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ).

Θα μας "καλέσουν" πάλι όταν συμφωνηθούν ή θα κατατεθούν ή όταν ψηφιστούν, σε μια 24ωρη ή στην καλύτερη περίπτωση σε μια 48ωρη για την "τιμή των όπλων", παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια και δίνοντας λόγο στην ύπαρξή τους?

Κομματικά και παραταξιακά τερτίπια δε χωράνε στην ολική οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση μας, είναι ώρα για αντίσταση και για ανατροπή του μαύρου μνημονίου και των εντολών των ξένων, που θέλουν να μας υποτάξουν σε μια πραγματικότητα που θα βολεύει μόνο το κεφάλαιο, αγνοώντας τον άνθρωπο.

Η πείνα και η δυστυχία χρώματα δεν έχουν, πεινάει και ο πράσινος και ο κόκκινος και ο γαλάζιος και ο τιρκουάζ, καλή η ιδεολογία αλλά αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους, υπολείπεται της επιβίωσης και της αξιοπρέπειας μας, που καθημερινά δοκιμάζονται και υποβαθμίζονται με ταχύτητα.

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών του μαύρου μετώπου δεν θα αποφασίσει για το αν θα περάσει τα νέα μέτρα, αλλά το πως θα μας τα σερβίρει επικοινωνιακά, χρησιμοποιώντας πάλι το ψευτοδίλημμα του μονόδρομου της χρεωκοπίας.

Ο πραγματικός μονόδρομος είναι μόνο η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, που αν δεν έγινε τον ΙΟΥΝΙΟ ή τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει "ΧΤΕΣ" . 

Να δώσουν τα συνδικάτα σάρκα και οστά στο σύνθημα "ή αυτοί  ή  ΕΜΕΙΣ" και όχι να αποτελέσει για άλλη μια φορά ντουφεκιά χωρίς στόχο ...     


Η τρόικα επιμένει για : 

- Λουκέτα σε οργανισμούς και απολύσεις στο Δημόσιο, μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια 

- Μειώσεις μισθών και απολύσεις σε ΔΕΚΟ-Τράπεζες 

- Απελευθέρωση απολύσεων, ελαστικό ωράριο και τσεκούρι στους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων

- Κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων 

- Αυξήσεις-φωτιά στις αντικειμενικές 

- “Τσεκούρι” στις δόσεις για τα χρέη 

- Μειώσεις συντάξεων και επικουρικού

-Πλαφόν στη παροχή φαρμάκων