Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Θα αντιδράσουμε ...ή θα εφησυχάσουμε ???




Τα προβλήματα που δημιουργούνται  από την πολιτική της Δημοτικής Αρχής είναι υπαρκτά και μεγάλα, σας τα φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο, δεν ενεργήσατε τότε και έχετε ενδοιασμούς τώρα. Η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ήταν καρμπόν της συνεδρίασης που είχε γίνει πριν από ένα περίπου χρόνο και είχαμε έρθει σε ρήξη, με τα ίδια προβλήματα, αλλά  με καρμπόν δυστυχώς αποτυπώθηκαν επίσης οι  θέσεις της  πλειοψηφίας. Φωνάζαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε να κάνουμε κάτι ώστε να καταλάβουν με ποιους έχουν να κάνουν και ποιες είναι οι θέσεις του Σωματείου για τους Ιδιώτες αλλά σεις τότε "μεταθέτατε" το πρόβλημα για αργότερα …φτάσαμε στο και πέντε και ακόμα το σκέφτεστε.  

Στις 13 Μαρτίου ξεκινάει ο Διαγωνισμός του Leasing με την ανάθεση της επισκευής και συντήρησης των οχημάτων  στον Ιδιώτη αντί του αστρονομικού ποσού των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις 14 Μαρτίου πραγματοποιείται στο χώρο του Πανεπιστήμιου Πειραιά ημερίδα της διαδημοτικής επιτροπής Πειραιά – Κερατσίνι Δραπετσώνας –Περάματος που έχει συσταθεί, με τους Dealers για την διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την κατασκευή εργοστασίου καύσης στο Σχιστό.

Τα δύο αυτά θέματα πέρασαν από το Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά χωρίς να αντιδράσετε παρά την έντονη διαφωνία μας και στα  δύο καυτά θέματα.

Τώρα...?