Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στη "μπανιέρα" δυο - δυο ...!!!


Η "Κατίνα" της δημοσιογραφίας όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, άνοιξε πάλι το στόμα του και ως γνωστόν ή θα χασμουρηθεί  ή "κοτσάνα" θα πετάξει ..... Διάβασα έναν σχολιασμό που έχει κάνει στην ιστοσελίδα που διατηρεί (δεν είμαι αναγνώστης ούτε φαν του, αλλά μου το έστειλαν για να με ... τσιγκλήσουν) και είδα  πως τελικά αν δεν "κατακεφαλιάσεις" (με την καλή έννοια) με την γκλίτσα αυτόν που ξύνετε απάνω της , τότε μια ζωή ... φαγούρα θα έχει!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ  κι αφού πρώτα μας πήγε μια μεγάλη βόλτα με  "ταξί", κάτι σαν Πειραιάς - Μάνη μέσω της συμπρωτεύουσας να δούμε τον Μπουτάρη, που κι αυτός έχει μια αδυναμία στους Ιδιώτες, θέλει να περάσει την γραμμή του Ιδιώτη στην Καθαριότητα δίνοντας τα εύσημα μάλιστα στον Δήμαρχο που ξέρει να "εκμεταλλεύεται" καταστάσεις - γεγονότα και ανθρώπους. 

Το ρεζουμέ βέβαια του όλου σχολίου ή κλου του σχολίου θα μπορούσε κανείς να πει , είναι να αναδείξει το "γιγάντιο πρόβλημα" που υπάρχει (στο μυαλό του, γιατί μόνο αυτός το βλέπει) στην Καθαριότητα του Δήμου και ειδικά στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ωθώντας την Δημοτική Αρχή σε "εκ βαθέων" Ιδιωτικοποιήσεις σε αυτό τον"προβληματικό", κατ' αυτόν  τομέα. 

"Είπαμε να πατάς σε δυο βάρκες "αδερφέ",  εσύ το ξεφτίλισες , ούτε ... σαρανταποδαρούσα να ήσουν!"

Πείτε μου αν εσείς διαβάζατε το παρακάτω ....

[...]"Ορθά λοιπόν έπραξε ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος που «εκμεταλλεύεται» αυτήν την τεχνογνωσία του Νταβέλη για το καλό του Πειραιά και των πολιτών του, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία γιγαντώνεται γενικώς το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων." 

Δεν θα του λέγατε :
τι πίνεις και σε μας δε δίνεις ...να ξεπεράσουμε την κρίση???