Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

...στο Λευκό τον Πύργο και η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α...!




Αθήνα, 31 Αυγούστου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 829

Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 – 6.30 μ.μ. – ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Συνάδελφοι,
Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνεται από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τη Γ.Σ.Ε.Ε. το ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 στις 6.30 το απόγευμα στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη.
Το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο και η μαζική συμμετοχή μας αποτελεί την αφετηρία νέων αγώνων για να αντιμετωπισθούν τα νέα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας για την ολοκληρωτική ισοπέδωση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε νέα προσπάθεια υλοποίησης ακραίων και νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εκφράζονται από την κυβέρνηση και την τρόικα το τελευταίο διάστημα με τη μορφή διαρροών στα Μ.Μ.Ε.
Δηλώνουμε κάθετα την αντίθεσή μας σε νέες περικοπές στο εισόδημα μας, στην αδυσώπητη καταπάτηση βασικών και θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και στην υποβάθμιση την ποιότητας ζωής μας.
Συνάδελφοι,
Η συγκέντρωση – συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί κρίσιμο σταθμό – δυναμική αφετηρία για νέους μαζικούς, δυναμικούς και ενωτικούς αγώνες. Κάθε εργαζόμενος έχει ευθύνη και καθήκον να συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις του.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                      Ιωάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...