Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Κάτω τα ξερά σας από Επίδομα – ΒΑΕ (20/10/2021 Παράσταση Διαμαρτυρίας στις 1:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών)


 


ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ!!

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 1:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

(ΝΙΚΗΣ 5-7 ΑΘΗΝΑ)

 

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο οικονομικών.

Να τους δηλώσουμε για ακόμα μια φορά να μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στο επίδομα των Βαριών και Ανθυγιεινών.

Να μην τολμήσουν να απεντάξουν καμιά ειδικότητα αλλά αντιθέτως να εισαχθούν και άλλες ειδικότητες στο συγκεκριμένο καθεστώς.

Γνωρίζουμε καλά ότι πρόθεση όλων των κυβερνήσεων και των δημάρχων είναι η παραπέρα συρρίκνωση του λεγόμενου μισθολογικού κόστους με σκοπό τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Επιβάλλεται να βάλουμε τέλος στο τσεκούρωμα των ήδη τσακισμένων δικαιωμάτων μας. Αν τους αφήσουμε σήμερα, αύριο θα πάρουν και άλλα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα για εμάς και τις οικογένειες μας.

Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αναμονή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που καλλιέργησαν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Ξεχνάνε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η σημερινή  της ΝΔ έχουν δεσμευτεί στην ευρωπαϊκή ένωση ότι θα εναρμονίσουν την ελληνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή πετώντας  ειδικότητες που είναι σήμερα ενταγμένες στο καθεστώς των ΒΑΕ.  

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ζήσουμε σαν δούλοι τον 21ο αιώνα. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση, να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέλφους, τα σωματεία του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 του Οκτώβρη στις 1:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών.


δημοσίευσε ...