Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΣΟΜΕΔΠ: "καλό ταξίδι Βαγγέλη"

 


Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον συνάδελφο Βαγγέλη Ρήγα που την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 μετά από βαριά νόσηση από τον ιό covid-19 έχασε τη μάχη με τη ζωή.


 

Ο Βαγγέλης Ρήγας δούλεψε για πολλά χρόνια στο Τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων - Μηχανημάτων του Δήμου Πειραιά, ως Τεχνίτης Ελαστικών από όπου και πριν μερικά χρόνια συνταξιοδοτήθηκε ενώ υπήρξε από την αρχή έως το τέλος του εργασιακού του βίου και μέλος του Σωματείου μας.

Όλοι θα θυμόμαστε το Βαγγέλη Ρήγα για την απεραντοσύνη της καλοσύνης του, την έμπρακτη  αλληλεγγύη του και την απλόχερη βοήθειά του σε φτωχούς και ανήμπορους, αλλά και για τις σοφές συμβουλές του βγαλμένες μέσα από τη δύσκολη ζωή που πέρασε ως μετανάστης δουλεύοντας στα εργοστάσια της Γερμανίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 2:00 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας (παλαιό ημερολόγιο) Φαβιέρου 91 και Ηρακλειδών – Πειραιάς.

Η διοίκηση του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά και τα μέλη του, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου και εξαιρετικού συνάδελφου Βαγγέλη Ρήγα.

Το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

δημοσίευσε ...