Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στον Δήμο Αλίμου για τις απολύσεις

 


Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής για την παρέμβαση που πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 στον Δήμο Αλίμου ενάντια στις εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών που προωθεί ο Δήμαρχος Αντρέας Κονδύλης.

Ο δήμαρχος Αλίμου που με επιστολή του στον ηλεκτρονικό τύπο προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς να κάνει κουβέντα για την «ταμπακιέρα» και όπως ήταν φυσικό δεν του «βγήκε», επέλεξε σήμερα να απουσιάζει από το δημαρχείο προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια και τα μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Αλίμου για το θέμα των απολύσεων 16 συναδέλφων που εργάζονται στο πρόγραμμα Οικογενειακή Εναρμόνιση.

Παρότι ήταν γνωστή η παρέμβασή μας, ο Δήμαρχος απουσίαζε. Κατά την συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κάναμε ξεκάθαρη την αντίθεσή του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ στις απολύσεις.

Ζητήσαμε την απόσυρση από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος και την άμεση συνάντηση του Δημάρχου με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Αττικής.

Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε πως θα επικοινωνήσει με το Δήμαρχο και θα μας απαντήσει. Είμαστε σε αναμονη. 

Συνεχίζουμε να είμαστε σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Καμία απόλυση εργαζόμενου, Ανανέωση όλων των συμβάσεων,

Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Αθήνα ,11/8/2020

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ


 

δημοσίευσε ...