Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΣΟΜΕΔΠ: Όλοι την Κυριακή 5 Νοέμβρη στο Σύνταγμα - Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

 


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

 

ΟΛΟΙ την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΣΤΙΣ 11.00πμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

 

Στηρίζουμε τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία και συμμετέχουμε μαζικά την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 11.00πμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ αλληλεγγύης.

Η σφαγή του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ συνεχίζεται από το κράτος δολοφόνο του ΙΣΡΑΗΛ.

Οι συνεχιζόμενες ισραηλινές σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη από τις 7 Οκτωβρίου άφησαν νεκρούς 8.610 Παλαιστίνιους, εκ των οποίων 3.324 παιδιά, 2.062 γυναίκες, 460 ηλικιωμένοι και περισσότερους από 23.000 τραυματίες σύμφωνα με το υπουργείο υγείας στη ΓΑΖΑ.

Ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ και γονείς που μεγαλώνουμε παιδιά με χίλιες δυο δυσκολίες, πνιγόμαστε από την αδικία που συντελείται πολύ κοντά στη χώρα μας. Πνιγόμαστε από τις δολοφονίες μικρών παιδιών, από τους γονείς που ψάχνουν τα παιδιά τους στα χαλάσματα, από γονείς που γράφουν το όνομα τους στις φτέρνες των παιδιών τους για να μπορούν να τα αναγνωρίσουν όταν τα θερίσουν οι βόμβες.

Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι. Με τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ‘67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Με επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

Σας καλούμε να διαδηλώσουμε, να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το ποτάμι αλληλεγγύης στην Αθήνα, σε δεκάδες πόλεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Να σταματήσει η σφαγή στην Παλαιστίνη, από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρα μας. Να μη γίνει η Ελλάδα ούτε δολοφόνος, ούτε στόχος αντιποίνων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

•Καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ.

•Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά».

•Να σταματήσει κάθε οικονομική - πολιτική - στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ.

Στη συναυλία ΚΑΛΟΥΝ καλλιτέχνες που εναντιώνονται στο έγκλημα ώστε «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα».


 

δημοσίευσε ...