Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΣΟΜΕΔΠ: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ

 


Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ

Πέμπτη 20 Ιούνη 2024 Στάση Εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τέλος ωραρίου

Συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα

Το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά να συμμετέχουν στην Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 20 Ιούνη 2024, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, για όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής και της Στερεάς Ελλάδας, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ, οδηγώντας εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό. Με μία κατάπτυστη τροπολογία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ.

Όλοι οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 20 Ιούνη 2024 στις 12:00 το μεσημέρι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και απαιτούμε να αποσυρθεί η κατάπτυστη τροπολογία και να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις σε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Όλοι και όλες δίπλα στον ηρωικό αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 

δημοσίευσε ...