Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Οπισθοχωρεί στην Αμυνα ή "φουλάρει" στην επίθεση μ' αυτή τη "κίνηση"...?


Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του Reportaz Net :


Αν και μοιάζει απίστευτο, μπορεί να είναι και αληθινό!

Κάτω στο λιμάνι του Πειραιά οργιάζουν οι φήμες περί παραίτησης του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Π. Φασούλας φέρεται ότι προτίθεται να υποβάλλει την παραίτησή του ή ότι υπέβαλε ήδη την παραίτησή του από το αξίωμα του δημάρχου, ενοχλημένος από την καθυστέρηση στην επιλογή υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πειραιά.
Όσοι μεταφέρουν την πληροφορία λένε ότι οι λόγοι είναι πως τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσε -ματαίως- να συναντηθεί με τον πρόεδρο ή τον γ.γ. του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα λάβει ή όχι το χρίσμα για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Άλλοι διατείνονται πως μάλλον προσπαθεί να "πιέσει" με κάπως άγαρμπο πολιτικά τρόπο την ηγεσία της Ιπποκράτους, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για τις κακές δημοσκοπήσεις που τον είχαν προβληματίσει σε μια ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά.
Μάλιστα, λέγεται ότι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν αρχίσει συναντήσεις και διαβουλεύσεις για την ανάδειξη του νέου δημάρχου.
Στην επιλογή φαίνεται ότι θα έχει λόγο ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για το δήμο. Ήδη έχουν ακουστεί δύο ονόματα εκ των οποίων ο ένας παραιτήθηκε πρόσφατα, ενώ ο άλλος απλώς ...δεν υπάρχει!
Σημειώνεται ότι έως τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του δήμου Πειραιά.
Πάντως, οι πληροφορίες λένε πως τις τελευταίες ημέρες ο Φασούλας βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ. Αυτό μπορεί ν' αποδυναμώνει το ενδεχόμενο της παραίτησης, χωρίς όμως να το αποκλείσει τελείως...
@ Σημαντική λεπτομέρεια: Η περίοδος είναι κρίσιμη και παίζονται πολλά παιχνιδάκια. Άρα, οι πληροφορίες μπορεί να διαρρέονται σκοπίμως από διάφορα πολιτικά και μη κυκλώματα, αν και δύσκολα μπορεί κανείς να μην μπει στον πειρασμό να τις δημοσιεύσει...

Κατάλαβες, φανταστικέ, μοναδικέ και υποψιασμένε αναγνώστη;


http://reportaznet.blogspot.com/2010/06/blog-post_5963.html

δημοσίευσε ...