Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ....



Προς:

Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
στο Νομό Αττικής



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 – 12.00 μ.μ. μέχρι 3.00 μ.μ.

Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 το κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α της Φυλής και του Σ.Μ.Α. στο Σχιστό την κατάληψη των γραφείων του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και να προκηρύξει την ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 3ΩΡΗ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 3.00 μ.μ. και την πραγματοποίηση ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12.30 το μεσημέρι έξω από το Ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» (Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) όπου συνεδριάζει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. για να αποφασίσει τον τρόπο υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Αττική.

Η κινητικότητα και η μυστικότητα που διακρίνεται τις τελευταίες ημέρες στο Δ.Σ. του Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. την Περιφέρεια Αττικής και την Κυβέρνηση είναι γιατί φαίνεται ότι τα «ΒΡΗΚΑΝ» και προχωρούν με συνοπτικές διαδικασίες στην υλοποίηση τις απόφασής τους για αφαίρεση της αρμοδιότητας της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εκχώρησή της με «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς και διαδικασίες σε ιδιώτες για είκοσι πέντε χρόνια.

Συνάδελφοι,

Η άμεση, δυναμική και με κάθε τρόπο αποτροπή της λήψης τέτοιας απόφασης θα είναι η απάντηση του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γι’ αυτό συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση και τους στέλνουμε το δικό μας μήνυμα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                   Γιώργος Καταχανάς

δημοσίευσε ...