Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

4/2/2016 προσυγκέντρωση εργαζομένων Δήμου Πειραιά



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην Πανελλαδική – Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και δίνουμε δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν τα συνδικάτα στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί.
Με το νέο Ασφαλιστικό που προωθεί η συγκυβέρνηση επιχειρείται ο ενταφιασμός της Κοινωνικής Ασφάλισης και η εξαθλίωση των ασφαλισμένων, τόσο αυτών που ετοιμάζονται τώρα να βγουν στη σύνταξη, όσο και ιδιαιτέρως των νέων ασφαλισμένων.
Η νέα γενιά, εξαιτίας των ελαστικών μορφών απασχόλησης, των δραματικά μειωμένων αποδοχών και των Ασφαλιστικών Ταμείων που καταρρέουν λόγω της ανεργίας είναι αμφίβολο αν θα πάρουν ποτέ σύνταξη και αν πάρουν αυτή θα είναι φιλοδώρημα. Είναι λοιπόν ευθύνη όλων μας να αντιδράσουμε τώρα και να αποτρέψουμε τα σχέδια της συγκυβέρνησης πριν είναι αργά.
Αγωνιζόμαστε για ένα Δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, εγγυημένων παροχών, αλληλέγγυο, αναδιανεμητικό και καθολικό. Δίνουμε τη μάχη προκειμένου να μην περάσει το νέο Ασφαλιστικό που αποτελεί την «ταφόπλακα» της Κοινωνικής Ασφάλισης και που οδηγεί στο τέλμα και την πλήρη εξαθλίωση των ασφαλισμένων.
Χρειάζεται ενότητα, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα από όλους ώστε να ορθώσουμε τείχος προστασίας για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Τα Διοικητικά Συμβούλια και των πέντε Συλλόγων – Σωματείων Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά αποφάσισαν την μάχη να την δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Σας καλούμε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στις 9:45 το πρωί στην είσοδο του Δημαρχείου Πειραιά (πλατεία Κοραή) για να μεταβούμε με λεωφορεία στην προσυγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

δημοσίευσε ...