Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

7 Οκτώβρη 2020: Απαιτούμε την καταδίκη των ναζί εγκληματιών - δολοφόνων της χρυσης αυγης


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ 

Περισσότερο από 6 χρόνια έχει διαρκέσει η δίκη των ναζιστών της εγκληματικής – φασιστικής οργάνωσης χρυσή αυγή, με τους εγκληματίες της δολοφονίας του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα και των άλλων εγκληματικών - δολοφονικών επιθέσεων σε μετανάστες και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ η εισαγγελέας με την στάση της φαίνεται να τους ξεπλένει και να ανοίγει τον δρόμο για την αθώωση τους.

Οι φασίστες που δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν όλα τα μέτρα που καταργούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων και να μπαίνουν εμπόδιο στις αντιδράσεις τους ενισχύοντας τον φόβο και τον συμβιβασμό, θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμοι για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους.

Όσα μορφώματα και αν επινοούν μετά την εκλογική τους συρρίκνωση αλλάζοντας κόμματα και μορφές, τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη να τους απομονώσουν με την οργάνωση αγώνων που στόχο θα έχουν την αιτία που τους μεγαλώνει, τους τροφοδοτεί και τελικά να τους χρησιμοποιεί όποτε και όπως βολεύει τους εφοπλιστές, τους επιχειρηματικούς ομίλους την πολιτική της Ε.Ε και των κυβερνήσεων που την εφαρμόζουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 11:00 το πρωί να δώσουν δυναμικό παρών έξω από το Εφετείο (Κυρίλλου Λουκάρεως 14-Αθήνα) απαιτώντας την τιμωρία των ναζί εγκληματιών και θρασύδειλων της χρυσής αυγής. (Στάση Εργασίας από 11:00 το πρωί μέχρι λήξης του ωραρίου)

Τον φασισμό βαθειά κατάλαβε τον,

δεν θα πεθάνει μόνος του, ΤΣΑΚΙΣΕ τον !

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓ/ΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 

δημοσίευσε ...