Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές ΣΟΜΕΔΠ - 1 Δεκεμβρίου 2021

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου μας, που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα.

Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την λειτουργία και δράση του Σωματείου, για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, τον νόμο έκτρωμα «Χατζηδάκη» καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του δήμου Πειραιά.

Η Γενική Συνέλευση, ομόφωνα αποφάσισε την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου και οι αρχαιρεσίες του Σωματείου για την εκλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου, μελών της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 στα γραφεία του Σωματείου (Ρετσίνα 45 - Πειραιάς) από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Μετά την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής αποφασίστηκε οι υποψηφιότητες για την εκλογή στα όργανα του Σωματείου θα γίνονται δεκτές από την επιτροπή μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, 1:00 το μεσημέρι στα γραφεία του Σωματείου.

Καλούμε του εργαζόμενους του δήμου Πειραιά, να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους, να διώξουν κάθε φόβο και να συσπειρωθούν στο Σωματείο μας που έχει αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε αγωνιστικό λήθαργο και κυρίως δεν είναι μαριονέτα της διοίκησης και της δημοτικής αρχής.   

Να υπερασπιστούμε μαζί όσα δικαιώματα έχουν απομείνει στους εργαζόμενους από την καπιταλιστική λαίλαπα της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής και να οργανώσουμε μαζί με άλλα ταξικά σωματεία και εργαζόμενους την δική μας αντεπίθεση, βάζοντας στο προσκήνιο τις δικές μας ανάγκες, για εργασία με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 

δημοσίευσε ...