Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής ενάντια στις διώξεις της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.


 

Η Δημοτική Αρχή Πειραιά, προκειμένου να ανακόψει την πρωτοπόρα συνδικαλιστική δράση του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά (ΣΟΜΕΔΠ), συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο μέσω πειθαρχικών διώξεων σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μετά τις ανυπόστατες πειθαρχικές διώξεις στην Αντιπρόεδρο και στον Ταμία τώρα κατηγορεί τον Πρόεδρο του Σωματείου Βασίλη Γκιτάκο μέλος της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, μέλος της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ και μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ. Με κατασκευασμένες κατηγορίες που του προσάπτουν, τον καλούν σε έγγραφη απολογία, γιατί  υπέπεσε δήθεν στο πειθαρχικό παράπτωμα της «αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπαλλήλους συμπεριφοράς εντός ή εκτός της υπηρεσίας». Δεν πρόκειται για μια προσωπική αντιδικία προϊστάμενου – υφιστάμενου, όπως παρουσιάζεται στην κλήση σε απολογία, αλλά σαφής προσπάθεια φίμωσης συνδικαλιστή.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΣΟΜΕΔΠ: Η Φάμπρικα των πειθαρχικών διώξεων, δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς!

 


Με το παρωχημένο τέχνασμα των πειθαρχικών διώξεων σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά (ΣΟΜΕΔΠ), η Δημοτική Αρχή Πειραιά έχει εκτιμήσει ότι μπορεί να ανακόψει, την πρωτοπόρα στο δήμο, συνδικαλιστική δράση του Σωματείου.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Σάββατο 3 Αυγούστου αποχαιρετούμε τον συνάδελφο Θοδωρή Γκόνη

 


Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο και στην εκκλησία «Ταξιάρχες» αποχαιρετούμε με θλίψη τον πολυαγάπητο συνάδελφο Θοδωρή Γκόνη, που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της εργασίας, πίσω από το απορριμματοφόρο.

ΠΕΝΕΝ: «Εξαφανίστηκε από το γραφείο του ο Δήμαρχος»


 

Οργισμένη παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 59χρονου

«Εξαφανίστηκε από το γραφείο του ο Δήμαρχος»!!

Πραγματοποιήθηκε στις 31/07/2024 παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Πειραιά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραγικό θάνατο του 59χρονου εργαζόμενου στην καθαριότητα.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ για τον «απόντα δήμαρχο»

 


ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 31-7-2024 μέλη της Διοίκησης του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνικών Δήμου Πειραιά αλλά και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, μετά το θάνατο του συναδέλφου που δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

δημοσίευσε ...