Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Σάββατο 3 Αυγούστου αποχαιρετούμε τον συνάδελφο Θοδωρή Γκόνη

 


Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο και στην εκκλησία «Ταξιάρχες» αποχαιρετούμε με θλίψη τον πολυαγάπητο συνάδελφο Θοδωρή Γκόνη, που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της εργασίας, πίσω από το απορριμματοφόρο.

Το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά εκφράζει για άλλη μια φορά τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας και στους οικείους του.

Είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να διευκολύνει με άδεια όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία του συναδέλφου, καθώς και να διαθέσει λεωφορεία από το αμαξοστάσιο (γκαράζ) για την μετάβασή τους στο Γ’ Νεκροταφείο.

Η υπεράσπιση της υγείας, της ασφάλειας και της ζωής των εργαζομένων  δεν είναι «ατομική ευθύνη», όπως θέλουν να την παρουσιάζουν, είναι ευθύνη του κράτους και της Δημοτικής Αρχής και σε αυτόν τον αγώνα το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, χωρίς καμία ανοχή και έκπτωση.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 

δημοσίευσε ...