Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ενιαίο Μισθολόγιο : υπάρχει ή δεν υπάρχει ...?


Το έργο «ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ», παίζεται σε πρώτη προβολή , στους κινηματογράφους
 "κλεμμένο από : www.tsantiri.gr

Το έργο «ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ», παίζεται σε πρώτη προβολή , στους κινηματογράφους

   Ο μεγάλοςο ανεπανάληπτοςο ηγέτηςσυνοδεία, τανκβατραχανθρώπωνματαύρες και πάει λέγοντας , ανεβαίνει στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Βλέπεις οι οπαδοί της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο,  ώστε να χρειάζονται την βοήθεια του λαού να εμφανιστούν!
Παράλληλα  όμως με την άνοδο   του ηγέτη και προς βοήθεια του στους κινηματογράφους ανά την Ελλάδα,  παίζεται το έργο ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.  Σκοπό έχει,  ο Έλληνας να ασχοληθεί με αυτό, να εκτονωθεί και να μην ασχοληθεί με τον ηγέτη,  που πάει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,όπου τον περιμένουν με πολύ αγάπη.
Αλλά  μια ταινία για να κόψει εισιτήρια χρειάζεται  διαφημιστική υποστήριξη, ώστε να σε κεντρίσει,  να δεις το έργο. Έτσι την διαφήμιση αυτή την ανέλαβε ο γνωστός,  συνταγματόλογος-λογιστής-γιατρός-διαφημιστής, ο οποίος έχει εμπειρία από προβολή τέτοιων διαφημίσεων.
Έτσι σταθερά,  στην γραμμή της σχολής του ΣΙΚΑΓΟΥ, όπου προσβάλει , ισοπεδώνει , το υποψήφιο θύμα σου,  με σκοπό να εφαρμόσει  αυτό που θέλει, να δημιουργήσει τετελεσμένα.
Ανέλαβε  λοιπόν,  ο μεγάλος διαφημιστής,  το έργο αυτό με σκοπό,  να ξεφτιλίσει μια τάξη εργαζόμενων ανθρώπων ,οι οποίοι έκαναν το λάθος να ενταχθούν στο δημόσιο, παντρεύτηκαν , απέκτησαν παιδιά , υποχρεώσεις ,αλλά έρχεται ο μέγιστος διαφημιστής να ενισχύσει  την προβολή της ταινίας,  μπας και κόψει εισιτήρια, παράλληλα προσπαθώντας να πετύχει το σκοπό που του ανέθεσαν. Να περάσει το υποτιθέμενο ενιαίο μισθολόγιο με λιγότερες αντιδράσεις.
Αλλά είναι έτσι τα πράγματα; Όπως τα διαφημίζει το εργαλείο; Υπάρχει ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ;  Φυσικά και δεν υπάρχει!
Απλά λένε ότι θα εφαρμόσουν κάτι που δεν υπάρχει. Ούτε καν έχει σχεδιαστεί. Όταν έχεις, 650000 εργαζόμενους,  με διαφορετική μισθοδοσία, ταμεία ασφάλισης, ειδικότητες και πολλά άλλα , νομίζεις ότι εύκολα φτιάχνεις νέα μισθοδοσία; Όποιο μοντέλο μισθοδοσίας   να αγοράσεις  από  έξω για να το εφαρμόσεις ,δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτή την περίπτωση. Οποίος έχει ασχοληθεί με έκδοση μισθοδοσίας το καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει και ούτε έχει  ξεκινήσει επί της ουσίας. Έπειτα ένα νέο μισθολόγιο θα πρέπει να συνδεθεί με το συνταξιοδοτικό! Μελέτη σοβαρή δεν υπάρχει. Έγινε μια πρόχειρη μελέτη,  τι θα επιβαρυνθούν τα συνταξιοτικά ταμεία , με πιθανούς νέους μισθούς και τρελάθηκαν. Αν εφαρμόσουν αυτά που σκέπτονται, τότε τα ασφαλιστικά ταμεία θα   επιβαρυνθούν με 34 ΕΚΑΤ  ΓΙΟΥΡΟ μηνιαίως!  Έτσι το απέσυραν και δεν υπάρχει τίποτα μέχρι στιγμής,  μόνο συζητήσεις.
Καταλαβαίνεις φίλε μου,  για πιο λόγο επετέθη, αυτός ο τύπος στους εργαζόμενους ,με εμετικές προσβολές, διότι θέλουν να περάσουν τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που θέλει να μην υπάρχει,  δημόσιοκοινωνικό κράτοςσυλλογικέςσυμβάσεις και όλα τα αυτά που μισεί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Ο αρχηγός πάει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όχι με συνοδεία του λαού,  αλλά με μαχητικές μονάδες να τον προστατεύσουν. Από ποιόν; Μα από τον λαό ο οποίος δεν τον καταλαβαίνει. Και όπως έχει δηλώσει, εγώ δεν καταλαβαίνω τον Έλληνα, λογικό μου φαίνεται ,  αφού δεν είναι ο ίδιος.
Έτσι το έργο  προβάλλεται στους κινηματόγραφους , με ένα μόνο σκοπό , να πάει και να φύγει στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  σαν κύριος.
Αλλά δυστυχώς γι αυτόν,  ΕΝΙΑΙΟ δεν υπάρχει. Απλά τις οριζόντιες περικοπές , εφεδρείες-απολύσεις, θα τις βαφτίσουν ΕΝΙΑΙΟ και καθάρισαν.
Εσύ όμως, θα βρίσεις, θα ξεσπαθώσεις προς τον εχθρό σου, τον ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟ.
Βλέπεις αυτός φταίει για  , C4υποβρύχιαχρηματιστήριοδομημένα ομόλογα και τόσα άλλα , όπως τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Όχι ότι είναι τέλειος και αυτός αλλά όχι η καταστροφή της χώρας!
Δυστυχώς η προπαγάνδα τους ,είναι επαγγελματίες του είδους, καλά κρατεί. Σήμερα εγώαύριο εσύμεθαύριο ο παραπέρα. Τι θα κάνεις ; Εσύ ξέρεις καλύτερα.
ΠΗΓΗ: olympia
---------------------------------------------
"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ

δημοσίευσε ...