Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Απώλεια για την οικογένεια των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το γεγονός της απώλειας του αγαπητού συναδέλφου Γεράσιμου Λουρεντζάτου από την οικογένεια των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, που έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή  χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016.

Ο εκλιπών συνάδελφος επί σειρά δεκαετιών εργαζόμενος στην υπηρεσία της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, ξεκινώντας από οδηγός διετέλεσε προϊστάμενος τμημάτων και τελευταία προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης.
Ο Γεράσιμος (Μεμάς) ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του για την δημοκρατικότητα, την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη και την συναδελφικότητα που τον χαρακτήριζε.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργ/των του Δήμου Πειραιά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Γεράσιμου Λουρεντζάτου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου του Κοιμητηρίου Σχιστού αύριο 16/3/2016 στις 2.00 το μεσημέρι.

Για την διευκόλυνση των συναδέλφων να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον αγαπητό συνάδελφο Γεράσιμο Λουρεντζάτου  στο τελευταίο του ταξίδι, λεωφορεία του Δήμου θα αναχωρήσουν από το χώρο του Γκαράζ (Ρετσίνα 45 – Πειραιάς) στις 13.00 το μεσημέρι για το Κοιμητήριο Σχιστού.  
     
Από το
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ – ΜΗΧΝΙΚΩΝ και ΕΡΓ/ΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

δημοσίευσε ...