Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΣΟΜΕΔΠ: Γενική Συνέλευση Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά προσκαλεί όλα τα μέλη του, Α) στην Καταστατική Γενική Συνέλευση και Β) στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Κ. Κωσταράκος», Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια – Πειραιάς.

 

Α) Καταστατική Γενική Συνέλευση

1.Αλλαγή επωνυμίας Σωματείου

Τιμώντας τον συνάδελφο Γιώργο Λαμπράκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, σύμβολο συνδικαλιστικής και αγωνιστικής δράσης, σεμνότητας και συναδελφικότητας, πρώτο πρόεδρο του Σωματείου μας, αντιπρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, γιο του γιατρού, βαλκανιονίκη και αγωνιστή για την ειρήνη και τη δημοκρατία, Γρηγόρη Λαμπράκη, το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά να μετονομαστεί σε Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πειραιά «Γιώργος Λαμπράκης».

2.Καταστατικές αλλαγές.

Αλλαγές άρθρων του καταστατικού για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Σωματείου.

Β) Έκτακτη Γενική Συνέλευση

-Ενημέρωση πορείας αιτημάτων του κλάδου

-Μέσα Ατομικής Προστασίας προηγούμενων ετών

-Συνθήκες στους χώρους εργασίας

-Καταπίεση – Μπούλινγκ – αναξιοπρεπείς συμπεριφορές κατά την εργασία

-Εκδικητικές μετακινήσεις

-Απλήρωτη υπερωριακή εργασία

-Μη χορήγηση ημερών ανάπαυσης (ρεπό)

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να υπάρξει απαρτία. Η απουσία από την εργασία τις ώρες της Συνέλευσης είναι δικαιολογημένη και καλύπτεται από τον ν. 1264/82.


 

δημοσίευσε ...