Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ-ΟΤΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010




Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2010
Αριθμ. Πρωτ.: 899

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) θα πραγματοποιήσει την ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010, στις 12.00 το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 -Αθήνα).

Στην παράσταση διαμαρτυρίας, πέραν των συνδικαλιστικών στελεχών του κλάδου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Αττικής, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. που απολύθηκαν ενώ είχαν προσληφθεί με τους προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π.

Όλοι μαζί θα απαιτήσουμε την ανάκληση της σχετικής εγκυκλίου και την επαναπρόσληψη των συναδέλφων που η κυβέρνηση με πρόσχημα το πάγωμα των προσλήψεων, λόγω του προγράμματος σταθερότητας, τους αφήνει στο δρόμο.

Θα επιδιωχθεί επίσης συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιο Ντόλιο, ο οποίος αρνείται τους τελευταίους μήνες να δεχθεί την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να συζητηθούν τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα του κλάδου και να τεθούν οι βάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη να αντιδράσει στην απαξίωση, τον εμπαιγμό και την αδιαφορία που επιδεικνύει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και η κυβέρνηση, τη στιγμή που εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων καταπατώνται και ισοπεδώνονται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...