Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

άκουσων άκουσων ... εκ περιφοράς απόλυση!!!


     εϊ, πστ, καλέ... σε 'σένα με τη γυρισμένη πλάτη μιλάω !!!!

Έχουμε ακούσει περιφορά επιταφίου , περιφορά εικόνας , αλλά περιφορά απόφασης για απόλυση ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ  πρώτη φορά ακούσαμε από εσένα !!! ΄
Τα λένε αυτά φόρα παρτίδα σε μια αίθουσα ιερή όπως του Δημοτικού Συμβουλίου ? (άσε που και τα μπαλκόνια έχουν αυτιά) !!!
Φάνηκε ξεκάθαρα ότι για να ικανοποιήσει τις εκδικητικές και αυταρχικές ορέξεις της εις βάρος υπαλλήλων του Δημοτικού Ραδιοφώνου δεν δίστασε να κινηθεί σε παράνομους δρόμους.
Αγνοεί παντελώς το Συνδικαλιστικό Νόμο 1264/84 , αλλά πάνω απ' όλα αγνοεί μια ολόκληρη Δημοτική Παράταξη που τη διασύρει διαρκώς με τα καμώματα της.
Ολόκληρη η Δημοτική Ομάδα προσπαθούσε να την πείσει ότι η απόφαση που πήρε είναι εντελώς παράνομη και τους εκθέτει κι αυτή συνέχιζε να βαράει το βιολί της ....!
Μέχρι αποτυχημένη την είπαν, μέχρι να παραιτηθεί γιατί είναι άσχετη με το αντικείμενο της είπαν, αλλά στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε ...!
Τελικά εκτός ημερησίας συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ανακληθεί μια απόφαση που στην ουσία δεν μπορεί και να εκτελεσθεί.
 Β.Γ.

δημοσίευσε ...