Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παράσταση Διαμαρτυρίας στον υφυπουργό Εσωτερικών από την ΠΟΕ_ΟΤΑ



Μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας παρευρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην παράσταση Διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον υπουργείο Εσωτερικών - Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο  Θέμη Μπαλασόπουλο κατάφεραν να συναντηθούν με τον υφυπουργό κο. Ντόλιο.
Για το κυρίαρχο αντικείμενο της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας που ήταν η ανάκληση της απόφασης για απόλυση μονίμων υπαλλήλων στους Ο.Τ.Α που είχαν προσληφθεί με προσωρινούς πίνακες, ο υφυπουργός απάντησε ότι περιμένει την απάντηση του ΑΣΕΠ που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι θετική και θα ξαναγυρίσουν οι εργαζόμενοι στην εργασία τους.
Για τα δε υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας και έχουν να κάνουν με την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης, με το ενιαίο μισθολόγιο και με τις εργασιακές μας σχέσεις ο υφυπουργός είπε ότι θα απαντήσει σε επόμενη συνάντηση που θα οριστικοποιήσει με την Ε.Ε της Ομοσπονδίας μας σύντομα.
Επίσης όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας Θέμης Μπαλασόπουλος, έκαναν στον υφυπουργό για άλλη μία φορά σαφές, ότι αν δεν οριστεί εκλογική αποζημίωση για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α που θα ασχοληθούν με τις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, θα απέχουμε από τα καθήκοντά μας τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών.
Β.Γ.

δημοσίευσε ...