Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η υπομονή έχει και τα όρια της ...!


                       

Έκτακτη παρέμβαση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι το Προεδρείο του Σωματείου μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφορμή είναι ο εμπαιγμός που παρατηρείτε το τελευταίο διάστημα από πλευράς Δημάρχου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου στο μόνιμο πλέον θέμα της καθυστέρησης πληρωμής των δεδουλευμένων υπερωριών μας.
Ενώ ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε στη συνάντηση που είχαμε μαζί του την περασμένη Παρασκευή, ότι οι αποφάσεις των υπερωριών  τη Δευτέρα θα απεμπλακούν και θα πάρουν την άγουσα προς ενταλματοποίηση πληρωμής , φτάσαμε στη Τετάρτη και οι αποφάσεις είναι ακόμα κλεισμένες σε κάποιο συρτάρι του Δημαρχιακού Μεγάρου της οδού Κανθάρου.
Επειδή η υπομονή έχει και τα όρια της , επειδή δεν δεχόμαστε άλλες κοροϊδίες και παιχνίδια εις βάρος μας, θεωρήσαμε σκόπιμο να παρέμβουμε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερώσουμε όλο το σώμα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε πάρει απόφαση το ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο για δάνειο το οποίο θα έβγαζε τον Δήμο από το οικονομικό αδιέξοδο και δεν θα υπήρχε πλέον πρόβλημα παρακράτησης των Κ.Α.Π , της τακτικής και υπερωριακής μισθοδοσίας μας.
Όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις τάχθηκαν με το μέρος μας και ζητούν άμεση λύση.

δημοσίευσε ...