Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Λιτή αλλά ανθρώπινη και ουσιαστική η γιορτή μας ...


Αναδημοσίευση από : http://fonipeiraioton.blogspot.com/2011/03/blog-post_06.html




Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011


Κοπή πίτας Εργαζομένων Καθαριότητας Δήμου Πειραιά

Φαίνεται πως οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά έκοψαν την πίτα τους τελευταίοι, γιατί γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα ήταν και η καλύτερη κοπή της χρονιάς.

Στις 5 Μαρτίου είχαμε την χαρά να βρεθούμε στο Απολλώνιο της Νίκαιας όπου οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Νομίζουμε ότι αυτή η καθυστέρηση πρέπει να οφειλόταν στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι αυτό το διάστημα για να πάρει ο Πειραιάς μια καθαρότερη όψη, το οποίο αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα.

Μια ζεστή βραδιά, τόσο σε αισθήματα, όσο και σε θέληση για καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή για να σταματήσουν ότι εμπόδια υπήρχαν κατά το παρελθόν.

Χαρήκαμε πολύ τον Πρόεδρο των Εργαζομένων Αλέκο Νταβέλη, το Γενικό Γραμματέα Βασίλη Γκιτάκο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, που γνωρίζει να τιμά και να σέβεται, το λόγο του, την εργασία του, τον Δήμο, τους Δημότες, τους φίλους και τους συναδέλφους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε ανθρώπους που μόχθησαν για τον Πειραιά. Ανάμεσά τους και, ο αείμνηστος Γιατρός, Καθηγητής και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Λεγάκης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Αλέκος Νταβέλης και ο Ταμίας του Συλλόγου Χρήστος Γεωργιάδης.

Στεκόμαστε στον έπαινο του Νίκου Λεγάκη και τιμούμε τον Αλέκο Νταβέλη και το Δ.Σ του Συλλόγου του, για αυτή την πράξη που φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία που τους διακατέχει με την αναγνώριση του Νίκου Λεγάκη, στην οποία πρώτοι προχωρούν. Είναι η πρώτη πλακέτα που δίνεται στον άξιο Νίκο Λεγάκη για την προσφορά του στον Πειραιά, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και μάλιστα από τους εργαζόμενους, τους οποίους πολύ αγαπούσε και ήταν πάντα στο πλευρό τους.

Παρόντες σε αυτή τη λιτή και ανθρώπινη εκδήλωση, εκτός των άλλων και, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων του Πειραιά κ. Δημήτρης Κατσικάρης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Τάσος Κάρλες, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Πέτρος Πουλικαράκος, Ηλίας Κατσαφάφος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Σταθάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στέλιος Διαμαντίδης, η κ. Ελένη Σταματάκη του Λιμανιού της Αγωνίας, ο Αρχισυντάκτης μας κ. Γιάννης Κανατσέλης.

Μαρία Ζουμπούλογλου

 

δημοσίευσε ...