Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Σας ομιλεί ο .... Big brother !!!





     Ο σύμμαχος και συνεργάτης των εργαζομένων και όχι μόνο, αποφάσισε να βάλει ηλεκτρονικά μηχανήματα καταγραφής εισόδου και εξόδου των εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου. Αλλάζοντας έτσι τον μέχρι σήμερα τρόπο επισήμανσης της παρουσίας των εργαζομένων κατά την άφιξη και κατά την αναχώρησή τους, αφήνοντας μάλιστα να διαρρεύσει ότι σε δεύτερη φάση αυτό θα συνοδευτεί και με κάμερα καταγραφής εικόνας της σωστής λειτουργίας του.

    Αλλά επειδή το ηλεκτρονικό "μάτι" θα μπει ή δεν θα μπει σε δεύτερο χρόνο, φρόντισε να μην μείνει κενός ... ο πρώτος χρόνος. Έτσι εγκατέστησε ένα ζευγάρι ζωντανών ματιών Ένστολου Συναδέλφου σε κάθε ηλεκτρονικό μηχάνημα καταγραφής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η "εύρυθμη και απρόσκοπτη" λειτουργία του ηλεκτρονικού μηχανήματος αλλά και να δείξει απερίφραστα ο Δήμαρχος με πόση μεγάλη εμπιστοσύνη περιβάλλει τους Σύμμαχους και Συνεργάτες του. 

    Η τεχνολογία πάει μπροστά , κανείς δεν το αμφισβήτησε, αλλά και οι αναχρονιστικές μέθοδοι χαφιεδίστικου τύπου  την ακολουθούν κατά ...πόδας.

Υ.Γ. εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας ???
Σε καιρό "σφαγιασθέντων και όχι ισχνών αγελάδων" η αγορά ηλεκτρονικών μέσων παρακολούθησης των "υψηλόμισθων" εργαζομένων μας έλλειπε !!!

@ναρτήθηκε από: 

"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ

δημοσίευσε ...