Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Θέμης Μπαλασόπουλος : "δεν θα έχουν ξαναδεί τέτοια αντίδραση στα μάτια τους"



Συνέντευξη του προέδρου της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α. Θέμη Μπαλασόπουλου στην aftodioikisi.gr για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με το ΦΟΣΔΑ Α.Ε


Ανοιχτό αφήνει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, με συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, να «στολίσουμε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο με... σκουπίδια. Αφορμή η απόφαση της κυβέρνησης για το ΦΟΣΔΑ ΑΕ.
Όπως λέει χαρακτηριστικά στην aftodioikisi.gr, «δε θα έχουν ξαναδεί τέτοια αντίδραση στα μάτια τους».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Θέμη Μπαλασόπουλου έχει ως εξής:

Ένα σχόλιο, κ. πρόεδρε, για το ΦΟΣΔΑ ΑΕ, τη διάδοχο κατάσταση του ΕΣΔΚΝΑ και τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Αττική...
Είναι επιλογές του Κουκουλόπουλου, ο οποίος με αυτήν του την ενέργεια θέλει να αποδείξει πως εξυπηρετεί πλήρως τα εργολαβικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Πώς σκοπεύετε να αντιδράσετε;
Δυναμικά.  Δε θα έχουν ξαναδεί τέτοια αντίδραση στα μάτια τους.

Αυτό σημαίνει και Χριστούγεννα με σκουπίδια στους δρόμους, με νέες απεργίες;
Πάρα πολύ πιθανόν. Τη Δευτέρα υπάρχει εκτελεστική επιτροπή, όπου και θα αποφασίσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Πέραν αυτού, έχουμε ζητήσει και συνάντηση με το νέο υπουργό Τάσο Γιαννίτση για το θέμα.
Δεν πρόκειται, σε κάθε περίπτωση, πάντως, να το αφήσουμε αυτό έτσι. Είναι αιτία πολέμου ο ΦΟΣΔΑ. Δεν πρόκειται να αφήσουμε 1.000 εργαζομένους από τον ΕΣΔΚΝΑ και το Σύνδεσμο ΟΤΑ Θεσσαλονίκης να βρεθούν στο δρόμο επειδή το θέλει ο Κουκουλόπουλος.

Πώς σχολιάζετε τη συγχώνευση των τριών Οργανισμών στο Δήμο Αθήνας.
Στάση αναμονής. Ίδωμεν. Ο Καμίνης υποσχέθηκε τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων. Αν δεν το κάνει, θα μας βρει απέναντί του.

Πηγή :  http://www.aftodioikisi.gr 

@ναρτήθηκε από: 
"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ

δημοσίευσε ...