Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ



Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2011
Αριθμ. Πρωτ.: 1283



Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 – 10.00 π.μ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για να υπάρξει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η εφαρμογή του Ν.4024/2011 και κυρίως την εργασιακή εφεδρεία (απολύσεις), το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο, το βαθμολόγιο, την εφαρμογή των Β.Α.Ε. και την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων.

Οι Περιφερειακές Συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 10.00 το πρωί στην ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και πιο συγκεκριμένα:
1.       ΑΘΗΝΑ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS IMPERIAL» (Πλατεία Καραϊσκάκη).
Θα συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης.
2.       ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51 - Ημιόροφος).
Θα συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συνάδελφοι,
       Η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ το επόμενο χρονικό διάστημα είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε τη νέα επίθεση της συγκυβέρνησης και της τρόικας που βάζει σε καθημερινό κίνδυνο την υπαλληλική μας υπόσταση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος               Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος         Ιωάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...