Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχολικοί Φύλακες: 17 Δεκέμβρη συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο κατά των απολύσεων

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

510 ημέρες στο δρόμο του αγώνα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

17 μήνες συνεχής παρουσίας στο δρόμο της αντίστασης και του αγώνα, ξεκινώντας από την «Μαραθώνια πορεία διαμαρτυρίας Θεσσαλονίκη – Αθήνα», συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας για την κατάργηση στην πράξη του ανθρωποκτόνου μνημονιακού νόμου των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων και την υπεράσπιση του θεσμού του Σχολικού Φύλακα.

 Παραμένουμε αταλάντευτοι στο αίτημα που είχαμε θέσει εξ’ αρχής και καταθέσαμε στη Βουλή με την μεγαλειώδη συγκέντρωση των Σχολικών Φυλάκων τον Οκτώβριο του 2013.

-         ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΑ

-         ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 

Καμία έκπτωση στις διεκδικήσεις και στις πάγιες θέσεις μας.

Ταγμένοι στο «ΕΜΕΙΣ» και απορρίπτοντας το «εγώ», ενώσαμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που δοκιμάζονται από την βάρβαρη και αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης, Εκπαιδευτικοί Τ.Ε, Καθαρίστριες υπουργείου Οικονομικών, εργαζόμενοι σε υπουργεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΕΡΤ, ΑΕΙ, Coca-Cola, ΒΙΟΜΕ, ΕΛΒΟ,

Δεν ήμασταν ποτέ και ούτε τώρα θα γίνουμε συντεχνία. Απομονώνουμε τους παράγοντες και τους δήθεν ενωτικούς «σωτήρες» που συνδιαλέγονται ιδιωτικά με κυβερνητικά στελέχη εξυπηρετώντας ιδιοτελής σκοπούς. Δεν πιστεύουμε τον υπουργό των απολύσεων που ενώ στην πρόσφατη συνάντηση που την επιβάλαμε με την κινηματική μας δράση δήλωσε ευθαρσώς και κυνικά ότι «έχουμε τελειώσει και δεν ασχολείται πια μαζί μας», τώρα ξαφνικά άλλαξε γνώμη.

Δεν δεχόμαστε τους «Δούρειους Ίππους» του υπουργού των απολύσεων που στο όνομα της ενότητας του κλάδου προσπαθούν ακόμα, αλλά άσκοπα, να μας μετατρέψουν σε πελατειακό στρατό στον προεκλογικό αγώνα τον δικό του και της κυβέρνησης, που βλέπουν πια ότι έφτασε το πολιτικό τους τέλος.

Οργανώνουμε την πάλη μας και συντονιζόμαστε με όλους τους εργαζόμενους – «διαθέσιμους» - «απολυμένους» την κοινωνία και τα συνδικάτα, για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της φτώχειας και της εξαθλίωσης και αυτών που την εφαρμόζουν.

Οι Αγωνιζόμενοι Σχολικοί Φύλακες από το κέντρο αγώνα της Καραγιώργη Σερβίας καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και τα συνδικάτα την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014 στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος διεκδικώντας:

• Την αποτροπή των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων Δημοσίων Υπαλλήλων.
• Την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας
• Τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
• Την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών που καταργήθηκαν
.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Οι ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ή ΕΜΕΙΣ ή αυτοί

       Αγωνιζόμενοι Σχολικοί Φύλακες

       Κέντρο Αγώνα Καραγιώργη Σερβίας                                                                                              13/12/2014

δημοσίευσε ...