Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Οι χουλιγκανισμοί και η τρομοκρατία δε θα περάσουν

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ καταδικάζει την υποκινουμένη τραμπούμπικη ενέργεια των χούλιγκαν που εισέβαλαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και προπηλάκισαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δημότες και το δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Αποτέλεσμα της ωμής επίθεσης ήταν να τραυματιστούν τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι και ένα δημότης, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι ενέργειες αυτές που πλήττουν βάναυσα τη Δημοκρατία στόχο έχουν τη βίαιη και αυταρχική παρέμβαση στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και τη χειραγώγηση όλων όσοι αντιστέκονται και αντιδρούν στην επέλαση των μεγαλοεργολάβων και των δυνάμεων του Κεφαλαίου στις αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που έχει ξεκινήσει η εθελόδουλη στους δανειστές κυβέρνηση για να εξασφαλίσει υπερκέρδη για το εγχώριο και ξένο κεφάλαιο δεν ονομάζεται ανάπτυξη, ούτε αποτελεί και επένδυση.

Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν. Οι υποκινητές και οι υπεύθυνοι τέτοιων ενεργειών θα βρουν μπροστά τους το εργατικό κίνημα, τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, που γνωρίζουν καλά πλέον το ρόλο τους στη μνημονιακή Ελλάδα του Σαμαρά – Βενιζέλου, το ρόλο τους στην καταβαράθρωση των εργασιακών σχέσεων και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αντί πινακίου φακής.

ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, Δεκέμβριος 2014

δημοσίευσε ...