Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε την πίτα του το Σωματείο Οδηγών - Μηχανικών και Εργ/τών Δήμου Πειραιά

 


Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΟΜΕΔΠ στην κατάμεστη και φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.



 

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν, ο Βασίλης Πετρόπουλος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επί χρόνια Γεν. Γραμματέας της ομοσπονδίας, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας, Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για την Ευρώπη της κλαδικής δημόσιων υπηρεσιών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ. Ο Δημήτρης Γκερλές, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες» και ο Αλέξανδρος Κοτέας δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Πειραιά.


 

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρόεδρο του Σωματείου Μιλτιάδη Λουκίσα για την πολυετή προσφορά του στο Σωματείο και ο οποίος σε λίγες ημέρες παραιτείτε από τον Δήμο Πειραιά λόγω συνταξιοδότησης. Οι ευχές όλων για καλή συνταξιοδότηση και καλή συνέχεια στους αγώνες μέσα από το συνταξιουχικό κίνημα.

Στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου αναδείχθηκε η αγωνιστική διάθεση όλων στην αίθουσα για να δοθεί απεργιακή απάντηση στην πολιτική που μαυρίζει τη ζωή μας.


 

Με την ομόφωνη απόφαση  για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την ημέρα που κλείνει ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, έκλεισε η Γενική Συνέλευση και ακολούθησε η κοπή της πίτας και ο μπουφές για τους παρευρισκόμενους.




 


 

δημοσίευσε ...