Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Θέλουν να δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε ... !!!




ΠΕΙΡΑΙΑΣ  2-5-2013
                                                  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για άλλη μια φορά το προεδρείο του Σωματείου μας φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων . Για άλλη μια φορά επέλεξαν να ανήκουν στο στρατόπεδο της δημοτικής αρχής και όχι με τους εργαζόμενους και μέλη του Σωματείου μας.
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του προεδρείου ώστε να ακυρωθεί η σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής  26/4/2013 για αποχή από την υπερωριακή εργασία κατά τις αργίες της Πρωτομαγιάς και του Πάσχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην επιλογή του Δημάρχου να μην καταβάλει τις  δεδουλευμένες τριών μηνών υπερωρίες και να μείνουν παραμονές του Πάσχα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.

Παρά την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό που σκοπίμως εφαρμόζουν στους εργαζόμενους κύκλοι της δημοτικής αρχής και της διοίκησης, απειλώντας για αναφορές και … «επιορκείες».

Παρά την υπονόμευση από το ίδιο το προεδρείο να μην υλοποιηθεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που κι αυτή απόρροια της θέλησης και των πιέσεων  του Δημάρχου είναι.

Δεν τα κατάφεραν !!!

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση που προκάλεσαν σήμερα 2/5/2013,  δήθεν, γιατί  άλλαξαν τα δεδομένα, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Συνεπώς συνεχίζει να ισχύει η απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης .

Είναι υποχρέωση όλων μας να σεβαστούμε αυτή την απόφαση που αντιπροσωπεύει και το μεγαλύτερο μέρος των μελών μας, καθώς επίσης δεν άλλαξε και επί της ουσίας κανένα δεδομένο που να επηρεάζει  την απόφαση αυτή.

Όλα όσα ακούγονται και λέγονται έντονα είναι εκ του πονηρού και προσπαθούν να μας διαμελίσουν.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ΑΠΕΧΟΥΜΕ από την υπερωριακή εργασία κατά τις αργίες Μ. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα.

Θέλουν να μας κάνουν να συνηθίσουμε να δουλεύουμε χωρίς απολαβές, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αργίες αυτές δεν μπορούν να πληρωθούν (16 ώρες Κυριακών και αργιών δικαιούμαστε το μήνα)      

Νικάμε το φόβο , τον ΦΟΜΟ ΜΑΣ να έχουν !
                                                                     
                                                                             ΕΛ. ΑΓ. ΕΚ

Εργαζομένων Δήμου Πειραιά

δημοσίευσε ...