Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Θ. Μπιζάς : «Ο Σίμος Δανιηλίδης είναι ορκισμένος εχθρός των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α και θλιβερός προπαγανδιστής των μνημονιακών πολιτικών»


Δήλωση του Θωμά Μπιζά για την συνάντηση της Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την ΚΕΔΕ

Στην χτεσινή συνάντηση (8/5/2013) της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ με το τμήμα κοινωνικής πολιτικής  της ΚΕΔΕ πού έγινε για να συζητηθούν  ορισμένα  προβλήματα όπως  το ζήτημα του ωραρίου των παιδικών σταθμών, για άλλη μια φορά η ηγεσία της ΚΕΔΕ , έδειξε πόσο σέβεται τους εργαζόμενους  στους ΟΤΑ και τους  εκπροσώπους τους.

Η ηγεσία της ΚΕΔΕ παρέδωσε στην αντιπροσωπεία  της Ε.Ε  της ΠΟΕ-ΟΤΑ πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ  από τις 18/4/13, που λέει ότι το Δ.Σ της ΚΕΔΕ ομόφωνα συμφώνησε μετά από εισήγηση του κ Σίμου Δανιηλίδη  την διατήρηση του 40ωρου για το παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. 

Με άλλα λόγια η ΚΕΔΕ μας κάλεσε απλά για να μας ανακοινώσει τις αποφάσεις της!

Δεν άκουσαν κανένα. Ούτε τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων , ούτε των παιδαγωγών,  ούτε των  δημάρχων που διαφωνούν μαζί τους ούτε των γονέων . Αποφάσισαν απλά μετά από εισήγηση του κυρίου Σίμου Δανιηλίδη! 

Στην συνάντηση  αυτή απλά υπεστήκαμε  για 3 περίπου ώρες τον κ. Δανιηλίδη να μας κάνει μαθήματα εκσυγχρονισμού του κράτους  , επίδειξη γνώσεων για τις νέες μεθόδους καύσης των σύμμεικτων απορριμμάτων που συνοδευόταν από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς  κατά των ανθρώπων που αντιδρούν στον ΣΜΑ Ευκαρπίας  και επίδειξη  αλαζονείας και αυταρχισμού με συνεχής διακοπές όλων των ομιλητών .

Ο κύριος Δανιηλίδης  νομίζει πως είναι ο απόλυτος  γνώστης όλων των ζητημάτων  που αφορούν την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού , ο ειδικός επί των ζητημάτων της προσχολικής αγωγής και της παιδείας γενικότερα  , ο  γκουρού των τεχνολογιών  επεξεργασίας των απορριμμάτων , ο φωστήρας στην πάλη κατά της δογματικής και ριζοσπαστικής αριστεράς. 

Ο κ. Δανιηλίδης βέβαια δεν είναι τίποτα από αυτά.  

Είναι ένας από τον σωρό των θλιβερών προπαγανδιστών των μνημονιακών ιδεολογημάτων που ξέρουν μόνο να  επιτίθενται σε κάθε ευκαιρία στο συνδικαλιστικό κίνημα και να κάθονται σούζα όταν συνομιλούν με τον κύριο Φούχτελ και τους ανθρώπους της τρόικα. 

Αθήνα 9/5/13
Θωμάς Μπιζάς μέλος της Ε.Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 

Υ.Γ. "αρχισυνταξίασ" : τυχαία η "κουκούλα" ;

δημοσίευσε ...