Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ

Συλλαλητήριο με αιχμή τα αιτήματα των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και της πολιτικής της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την ημέρα των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ οργανώνουν συγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου. Το ΠΑΜΕ, από την πλευρά του, για μια ακόμη φορά, διοργανώνει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.


Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ πραγματοποιεί δράσεις, μεταξύ των οποίων και Πανελλαδική Σύσκεψη των στελεχών της το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη, στις 10 και μισή το πρωί στο ΕΚΘ.

Συγκεκριμένα  το ΜΕΤΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις για τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε/Ε) του ΜΕΤΑ, οργανώνει:
1. Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 12 μ.μ. συνέντευξη τύπου, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ) (Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου) με θέμα: «Η πρόταση του ΜΕΤΑ απέναντι στην νέα επίθεση της κυβέρνηση στα εργασιακά-ασφαλιστικά θέματα» και

2. Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Θ. θα γίνει πανελλαδική σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών του ΜΕΤΑ με θέμα: «Απολογισμός δράσης του ΜΕΤΑ και η παρέμβασή του στο συνδικαλιστικό κίνημα για την επόμενη περίοδο».

Αθήνα 19-08-2014                                               Από την Ε/Ε του ΜΕΤΑ

δημοσίευσε ...