Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι απλήρωτοι εργαζόμενοι


Κάλεσμα στους δημότες και στους φορείς της πόλης απευθύνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας που συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην απλήρωτη εργασία, στην ανασφάλεια και στον συνεχιζόμενο εμπαιγμό που εισπράττουν από την Δημοτική Αρχή.

Το κάλεσμα είναι για την Παρασκευή 2/10/2015 στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας και θα ακολουθήσεις πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τον κόμβο Ελ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου.
Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ στηρίζει και συμμετέχει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β που έφτασαν στο σημείο να διεκδικούν τα αυτονόητα, τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών και τη σταθερή μισθοδοσία τους, για την επιβίωση των οικογενειών τους.
Η ανακοίνωση – κάλεσμα των εργαζομένων στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγίας Βαρβάρας σε

Παιδικούς σταθμούς, Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και όλα τα πολιτιστικά τμήματα (Ωδείο, Σχολή χορού, Παραδοσιακούς χορούς, Αθλητικά τμήματα, Εικαστικά τμήματα)

παραμένουμε απλήρωτοι για 4 μήνες (Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο), κάτι που συμβαίνει σ’ αυτό το βαθμό περισσότερο από έναν χρόνο.

Ο Δήμαρχος σε συνάντηση που είχαμε δεν δεσμεύτηκε για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας, ούτε για την σταθερή μισθοδοσία μας, ενώ η μεταφορά των δομών στο Δήμο καθυστερεί.

Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, Τοπικούς Συλλόγους και φορείς της πόλης, στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί:

την Παρασκευή 2/10/2015 στις 10:00 π.μ, έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας με πορεία στον κόμβο Ελ. Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
                                                                                                       ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                                                          ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β
Διαβάστε σχετική ανακοίνωση του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ ΕΔΩ

δημοσίευσε ...