Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τελείωσε ο καθαρισμός στο "Σχιστό Οικόπεδο"



Τελείωσε από την περασμένη Τρίτη η επιχείρηση καθαρισμού του οικοπέδου που βρίσκεται στο Σχιστό και είναι ιδιοκτησία του Δήμου Πειραιά.

Το Σωματείο για άλλη μια φορά τήρησε τη συμφωνία που είχε με τη Δημοτική Αρχή και με εργασία πέρα του ωραρίου τα μέλη του κατάφεραν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να απομακρύνουν σχεδόν 2.000 τόνους ογκώδη αντικείμενα και απορρίμματα από το οικόπεδο παρά του ότι αρκετές από της ημέρες που διήρκεσε η επιχείρηση οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν σύμμαχός τους.

Με την κίνηση μας αυτή αποτρέψαμε μια πιθανή ανάθεση εργολαβίας σε Ιδιώτη με ένα αρκετά μεγάλο έξοδο για τον Δήμο.

Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται και όχι για να τα διογκώνουμε και για να τα διαιωνίζουμε προκειμένου να έχουμε λόγους κινητοποιήσεων.Που για μας είναι το έσχατο μέσο πίεσης.

Αποδεικνύουμε  με την ενέργειά μας ότι, όταν υπάρχει ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των εργαζομένων και της Δημοτικής Αρχής, βρίσκεται η "χρυσή τομή" σε ότι παρουσιάζεται και χρειάζεται οι δύο πλευρές να βρουν από κοινού  λύση

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην επιχείρηση του καθαρισμού εκτός του Προέδρου Αλέξανδρου Νταβέλη και του Αν. Γεν. Γραμματέα Κώστα Ξύγκου, που είχαν και το συντονισμό της, εργάστηκαν τα μέλη του Σωματείου μας : Κιάρρας Κώστας, Ρενιέρης Ιωάννης, Σιγάλας Γιώργος, Τσιλιβαράκης Βασίλης, Κεραμιδάς Νίκος, Καμμάς Παντελής, Κωνσταντόπουλος Κώστας, Κοροπούλης Ευάγγελος, Ανδρουλάκης Μανώλης, Χάλαρης Αντώνης, Παπαδάκης Γιάννης.

Υ.Γ. Επαναστάτες γινόμαστε μόνοι μας όπου και όταν πρέπει ...δε χρειαζόμαστε υποδείξεις !!!

"timeo Danaos et dona ferentes",
 Β.Γ.

δημοσίευσε ...