Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αυλαία για τον "μεγάλο αδερφό"....και του Δ.Π.



Έπεσαν οι τίτλοι του τέλους στο τηλεοπτικό μάτι του μεγάλου αδερφού ....λες και μας ένοιαξε, στα τόσα μας προβλήματα, να παίρνουμε μάτι από την "κλειδαρότρυπα"...τη ζωή των πρωταγωνιστών του! 

Μαζί όμως μαθαίνουμε ότι έπεσαν και οι κάμερες του Βig isnogood (άλλος ήταν ο πρώτος διδάξας) από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πολύ σωστά), γιατί ενοχλούνται από την παρακολούθηση του "ματιού"...οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με το ίδιο σκεπτικό να βγάλουν  τον "μεγάλο αδερφό"  και από τα οχήματα που πρόλαβε να εγκαταστήσει η προηγούμενη Δημοτική αρχή χωρίς γνωμοδότηση από την αρχή διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων και που ευτυχώς μετά την παρέμβαση μας και την καταγγελία της "παρατυπίας" τους δεν συνέχισε και στα υπόλοιπα.

Αποδείχτηκε δε στην πράξη ότι το μόνο σκοπό που εξυπηρετούσαν ήταν να μας "δακτυλοδείχνουν" στην Δημοτική Αρχή κάποιοι καλοί "συνάδελφοι" την ώρα που σταματούσαμε για την ανάγκη μας.
Μαθαίνω ότι η εταιρεία πιέζει ώστε να εγκαταστήσει όλα τα "μάτια" που είχαν συμφωνηθεί για να μπορέσει να πληρωθεί.

Είναι ένα ζήτημα που θα τεθεί μαζί με άλλα πολλά στον σημερινό Δήμαρχο κο. Βασίλη Μιχαλολιάκο, που απ' ότι μας έχει δείξει μέχρι τώρα η στάση του και διάλογο κάνει και μας αναγνωρίζει ως εργαζόμενους, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που μας θεωρούσε "κάθε λογής σκουπίδια που θα μας σαρώσει".

Έχω όμως να αντιπροτείνω στην απομάκρυνση των καμερών από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το εξής :
Γιατί δεν δημιουργούν ένα ιντερνετικό κανάλι (μη λέω κανάλι ?) και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όλος ο Πειραϊκός κόσμος που ενδιαφέρεται να μάθει πως παίρνονται οι αποφάσεις ...???

"timeo Danaos et dona ferentes",
  Β.Γ.

δημοσίευσε ...