Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αήθης και συκοφαντική ενέργεια ... του Blog μας?




Αήθης και συκοφαντική είναι η δημοσιοποίηση της αλήθειας, Τίμια και Ηθική είναι η εξαγορά των αγώνων που δίνουν οι εργαζόμενοι (παλιά πετυχημένη συνταγή)!!!

Δουλειά της Διοίκησης του Σωματείου ήταν πάντα η υπεράσπιση του εργαζόμενου και όχι η υπεράσπιση των πολιτικών επιλογών της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, δεν της είναι αναγκαία άλλωστε τα δεκανίκια ...

ή μήπως της είναι ?




Η ακόλουθη ανακοίνωση αναρτήθηκε από  το

   "Το Σωματείο Οδηγών-Μηχ/τών & Εργ/των του Δήμου Πειραιά καταδικάζει τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του τέως Προέδρου και Ιδρυτή  του κ. Αλέξανδρου Νταβέλη από όπου και αν αυτές προέρχονται.
    Το Σωματείο μας συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του που είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων -μέλων του και ασφαλώς δεν μπαίνει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις που άλλωστε δεν ενδιαφέρουν κανέναν παρά μόνο εκείνους που τις υποκινούν.
    Το Σωματείο μας δηλώνει ότι βρίσκεται σε διενέργειες-συζητήσεις προκειμένου να μην θιγεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κανένα εργασιακό δικαίωμα των μελών του και κυρίως να μην θιγεί ο Δημόσιος χαρακτήρας των υπηρεσιών του.
   Ο Αγώνας συνεχίζεται!!"

Υ.Γ. @ Ιδρυτής τους Σωματείου ήταν η αγωνία των εργαζομένων για τα εργασιακά τους δικαιώματα και η ανάγκη να Εκφραστούν Δυναμικά  !!!


@ Ξέρω ότι "θέλεις"  να το σώσεις αλλά δε σώζετε με τίποτα, η αλήθεια  πάει πάντα πρώτη (ίσως χρειαστεί και τρίτη επεξήγηση?) 

δημοσίευσε ...