Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά



Με το παρακάτω δελτίο τύπου η δημοτική αρχή Πειραιά ανακοινώνει την γιορτή του δήμου για τα παιδιά των εργαζόμενων, όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή μας. Τελικά μάλλον έγινε σεβαστή η επιθυμία του χορηγού και οι δωροεπιταγές από μεγάλο «παιχνιδάδικο» θα μοιραστούν σε παιδιά κάτω των 16 ετών.

Διαβάστε παρακάτω το …«ανατρεπτικό» δελτίο τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου :

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 στις 12.30, η γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, στο δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ».
 
Τη γιορτή διοργανώνουν από κοινού με τη στήριξη της δημοτικής αρχής, οι Πρόεδροι και των έξι Σωματείων εργαζομένων στο Δήμο, με γνώμονα ότι η συμμαχία εργαζομένων-δημοτικής αρχής και δημοτών είναι η δύναμη ανατροπής και προόδου για τον Πειραιά.
 
Οι μικροί Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδική ταινία, ενώ στο τέλος της γιορτής ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, θα μοιράσει στα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών δωροεπιταγές, χορηγία του ΟΛΠ.»

δημοσίευσε ...