Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αντιπροσωπευτικό το προεδρείο στο Σωματείο Οδηγών - Μηχ/κων και Εργ/των Δήμου Πειραιά



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                                      Πειραιάς 12/11/2014



Συνάδελφοι,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους-μέλη του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργ/των Δήμου Πειραιά και σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, μιας και η κυβέρνηση συνεχίζει και κλιμακώνει την βάρβαρη επίθεση της στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, τα εκλεγμένα μέλη της Ελεύθερης Αγωνιστικής Έκφρασης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας στη σημερινή (12/11/2014) συνεδρίαση επανέφεραν το θέμα της ανάγκης συγκρότησης αντιπροσωπευτικού προεδρείου προκειμένου να αποκατασταθεί  η ενότητα και η αξιοπιστία του Σωματείου.

Θεωρούμε ότι η ανασύσταση και η συγκρότηση αντιπροσωπευτικού προεδρείου που πραγματοποιήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου είναι ένα βήμα εμπρός για το Σωματείο, που θα το βγάλει από την «ακινησία» με επανεκκίνηση της λειτουργίας του με αγωνιστική και διεκδικητική κατεύθυνση.

Παράλληλα με τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τη νέα μνημονιακή λαίλαπα της κυβέρνησης στα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που έχουν απομείνει στους εργαζόμενους, προκειμένου να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις που έχει υποσχεθεί στους δανειστές, κύριο μέλημα του νέου προεδρείου είναι η διαφάνεια των οικονομικών και διοικητικών πεπραγμένων του Σωματείου καθώς και η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που παρουσιάζονται στους συναδέλφους – μέλη του Σωματείου.

Σήμερα (12/11/2014) με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προεδρείου στάλθηκε αίτημα για συνάντηση του Δ.Σ. με την νέα δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο, προκειμένου να συζητηθούν και να βρεθούν από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν.

Συνάδελφοι,

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δύναμη του Σωματείου είναι τα μέλη του, αδρανή μέλη σημαίνει και αδρανή συνδικάτο, γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά και ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις και διαδικασίες του Σωματείου.

Με αλληλεγγύη, ενότητα κι αγώνα μπορούμε να συνεχίσουμε, κανείς δεν περισσεύει.

Τα μέλη του νέου προεδρείου που προέκυψαν από την ψηφοφορία με την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. είναι:


Πρόεδρος: Θοδωρής Κεραμιδάς

Αντιπρόεδρος: Μιλτιάδης Λουκίσας

Γ. Γραμματέας: Βασίλης Γκιτάκος

Ταμίας : Ιωάννα Λαγωνίκα

Μέλος : Βασίλης Αυγουλέας

Μέλος : Γιώργος Κεχαγιάς

Μέλος : Φώτης Ανάργυρος

δημοσίευσε ...