Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι Σχολικοί Φύλακες μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα για τους Σύρους πρόσφυγες

Οι Σχολικοί Φύλακες αύριο και μεθαύριο(Σάββατο και Κυριακή 22/11 και 23/11) καλούμε τον κόσμο να δείξει αλληλεγγύη και συγκεντρώνουμε ρούχα ,τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κέντρο αγώνα Καραγιώργη Σερβίας 8 για να δοθούν στους Σύρους πρόσφυγες που δίνουν έναν αγώνα αξιοπρέπειας στο σύνταγμα .

Οι σχολικοί φύλακες καλούμε όλο τον κόσμο να δείξει αλληλεγγύη στους Σύρους πρόσφυγες που για τρίτη ημέρα και νύχτα βρίσκονται στο σύνταγμα και δίνουν έναν αγώνα αξιοπρέπειας. Ανάμεσα τους είναι και δεκάδες παιδιά ...

Οι άνθρωποι χρειάζονται άμεση στήριξη & λύση στα προβλήματα τους. Επιβάλλεται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας. Οι Σχολικοί Φύλακες αύριο και μεθαύριο(Σάββατο και Κυριακή 22/11 και 23/11) καλούμε τον κόσμο να δείξει αλληλεγγύη και συγκεντρώνουμε ρούχα ,τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κέντρο αγώνα Καραγιώργη Σερβίας 8 για να δοθούν στους Σύρους πρόσφυγες.

(τρόφιμα τα οποία θα μπορούν άμεσα να καταναλωθούν χωρίς μαγείρεμα ,ρούχα χειμωνιάτικα και κουβέρτες ιδιαίτερα για τα παιδιά. Μπουφάν ,κασκόλ, γάντια ,σκουφάκια κα ,οι άνθρωποι θα περάσουν για τρίτη νύχτα μέσα στο κρύο χωρίς να έχουν την ανάλογη ενδυμασία .....τα παιδάκια τουρτουρίζουν....)

Κανείς μόνος του στην κρίση
Η κρίση τους δεν θα γίνει δική μας

δημοσίευσε ...