Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σωματείο Οδηγών Μηχανικών και Εργ/τών του Δήμου Πειραιά.




Συνάδελφοι,
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. του Σωματείου μας, τα τρία μέλη που έχουν εκλεγεί από το «ενιαίο» ψηφοδέλτιο (Αυγουλέας Β., Κεχαγιάς Γ και Λαγωνίκα Ιωαν.), συνεχίζουν να απαξιώνουν με την απουσία τους τη λειτουργία του Σωματείου.

Η ανεύθυνη στάση της απουσίας των συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ, από τις συνεδριάσεις αλλά πρωτίστως η άρνηση τους στην υποχρέωση να γίνει οικονομικός απολογισμός ώστε να ενημερωθούν όλα τα μέλη για τα οικονομικά του Σωματείου, γίνονται τροχοπέδη στη λειτουργία του Σωματείου, ενώ εγείρουν και θέματα διαφάνειας και σωστής διαχείρισης των μηνιαίων οικονομικών εισφορών των μελών του Σωματείου.

Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε νέα πνοή και δύναμη στο Σωματείο ειδικά στις σημερινές συνθήκες που τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα δέχονται ολομέτωπη επίθεση από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και τις δυνάμεις του κεφαλαίου. Οι αντοχές και οι ανοχές γι’ αυτούς που απαξιώνουν με τη στάση  τους υπονομεύουν το Σωματείο έχουν τελειώσει και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν απέναντι στους συναδέλφους – μέλη του Σωματείου.

Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργ/των Δήμου Πειραιά καλεί όλα τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 9.00 το πρωί στο χώρο του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων (Γκαράζ) του Δήμου Πειραιά στην οδό Ρετσίνα 45 (Πειραιάς).

Θέματα της Συνέλευσης

  1. Οικονομική κατάσταση Σωματείου
  1. Λειτουργία και προγραμματισμός Δράσης 
Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σωματείου μας με ιδιαίτερο δώρο γι’ αυτόν που θ πετύχει το φλουρί. 


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν.Γραμματέας

Θ. ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ                                                 Β. ΓΚΙΤΑΚΟΣ                  
 

δημοσίευσε ...