Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Άθλια προπαγάνδα από την ΟΝΝΕΔ κατά των εργαζομένων

Σε Γκεμπελίσκοι προπαγανδιστές του υπουργού διοικητικής …απορρύθμισης και των απολύσεων κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αναδεικνύονται οι εμπνευστές του προεκλογικού βίντεο της ΟΝΝΕΔ σατιρίζοντας εμετικά την αντίδραση – ανυπακοή στην «αξιολόγηση» στην οποία καθολικά συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο. Με το βίντεο τους συκοφαντούν τους εργαζόμενους και επιτίθονται στην μόνιμη και σταθερή εργασία υπέρ του μοντέλου εργασίας που ήθελε να επιβάλει ο υπουργός και η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, αυτό της ολιγόμηνης, κακοπληρωμένης και χωρίς δικαιώματα.

Το απαράδεκτο βίντεο της ΟΝΝΕΔ είναι ενδεικτικό του μίσους της κυβέρνησης προς το δημόσιο που γίνεται εμπόδιο στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να λεηλατήσουν τις υπηρεσίες του και να εμπορευματοποιήσουν τα αγαθά που προσφέρουν στους πολίτες.

Δεν τους πιστεύει όμως κανείς, η άθλια προπαγάνδα τους κατά των εργαζομένων για άλλη μια φορά θα πέσει στο κενό. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία και να παλεύουν για τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
ΜΕΤΑ - ΟΤΑ / 23-1-2015   

δημοσίευσε ...