Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση συμπαράστασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ στα δικαστήρια 11-4-2013

Ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ - ΟΤΑ για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στις 10.00 το πρωί, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (κτίριο 2 - αίθουσα 3) για συμπαράσταση στους τρεις συλληφθέντες οδηγούς απορριμματοφόρων στη διάρκεια κινητοποίησης της Π.Ε.Δ. Αττικής στις 29/8/2012.
ΠΕΜΠΤΗ 11ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 – 10.00  το πρωί
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτίριο 2)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων και συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της πρώην ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ (κτίριο 2-αίθουσα 3). Σκοπός είναι να συμπαρασταθούμε στους τρείς (3) συναδέλφους οδηγούς που δικάζονται για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012.

Η μαζική μας συμμετοχή και παρουσία στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 10.00 το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι η μόνη απάντηση στη συντονισμένη προσπάθεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης να τρομοκρατήσει με τους μηχανισμούς καταστολής και εκφοβισμού κάθε αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και της κοινωνίας γενικότερα που στενάζουν από το δυσβάσταχτο βάρος των μέτρων της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει κατ’ επιταγήν της τρόικας.

Οι τρείς (3) συνάδελφοι δεν είναι και δεν θα μείνουν μόνοι τους!!!
 

Ο αγώνας μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που κατακτήθηκαν από τη μαζική, ενωτική πάλη του εργατικού κινήματος δεν κάμπτεται όποιους τρόπους και να χρησιμοποιήσει η τρικομματική συγκυβέρνηση.



Η ανακοίνωση της ε/ε σε μορφή Word για διανομή ΕΔΩ

δημοσίευσε ...