Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δεν μας φοβίζουν αυτοί που μας φοβούνται!!!



Η απόφαση του δικαστηρίου για την 6μηνη φυλάκιση των 3 συνδικαλιστών συναδέλφων μας  επειδή με την παρουσία τους στήριξαν τον απεργιακό αγώνα στον δήμο Ηρακλείου το 2007,  δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως η κυβέρνηση θέλει να καθυποτάξει και να τσακίσει το συνδικαλιστικό κίνημα με κάθε τρόπο.
Όπου δεν πιάνει η συκοφαντία  και ο θεσμικός στραγγαλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος τότε θα χτυπιούνται και οι συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Θα ποινικοποιούνται οι συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί αγώνες  προκειμένου το πολιτικό σύστημα να περνάει τα πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα χωρίς να έχει τον φόβο των κοινωνικών αντιδράσεων.

Θα διώκονται συνδικαλιστές για ψύλλου πήδημα για να κυριαρχήσει ο φόβος στους εργαζόμενους.

Το νέο  Πειθαρχικού Δίκαιο  ακριβώς αυτόν τον σκοπό θέλει να εξυπηρετήσει.

Το σύστημα της δικαιοσύνης όσο προστατευτικό είναι απέναντι στους μεγάλους φοροφυγάδες και τους πολιτικούς τους προστάτες , τόσο αμείλικτο και σκληρό είναι απέναντι στους εργαζόμενους που παλεύουν για να εξασφαλίσουν ένα στοιχειώδη μισθό να ζήσουν την οικογένεια τους.

Η ΑΣΚ-ΟΤΑ με το πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει τον αυταρχικό κατήφορο της τρικομματικής και τρομοκρατικής κυβέρνησης .

Καλεί τους συναδέλφους μας στους ΟΤΑ σε αγώνες για την αθώωση των συναδέλφων μας Νίκου Αδαμόπουλου, Βασιλικής Καραγεώργου και Νίκου Μαυρουδή .

Η απάντησή μας πρέπει να είναι η μαζικοποίηση των αγώνων .

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μας στους αγώνες είναι η δική μας άμυνα και ο δικός τους φόβος.

Απρίλιος 2013                              Α.Σ.Κ. – Ο.Τ.Α.


Η ανακοίνωση στης ΑΣΚ-ΟΤΑ σε μορφή Word για διανομή ΕΔΩ
 
Η δήλωση των τριών συναδέλφων - συνδικαλιστών ΕΔΩ


δημοσίευσε ...