Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στο πλευρό της Κριστίνας Μακνέα η ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης

Μετά την ΕΜΔΥΔΑΣ και την ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, Δελτίο Τύπου στήριξης της συναδέλφου Κριστίνας Μακνέα που διώκεται, γιατί έπραξε τα νόμιμα όπως όφειλε στο πλαίσιο των καθηκόντων της, εξέδωσε και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης – Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης προκηρύσσοντας παράλληλα και στάση εργασίας στου ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να εκφράσουν με την παρουσία τους την στήριξη τους στο εφετείο όπου εξετάζεται η υπόθεση της συναδέλφου.
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΔΟΘ/Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης

Η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης ΕΔΟΘ-Ν/Τ ΑΔΕΔΥ συμπαραστεκόμενη στην συνάδελφο - μηχανικό Μακνέα Χριστίνα, προκηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης.

Αφορά στην εκδίκαση της έφεσης στην πρωτόδικη καταδίκη της Χριστίνας Μακνέα – γραμματέα της ΕΜΔΥΔΑΣ Κ/Μ και μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, που επιτέλεσε, ως προϊσταμένη τμήματος Τ.Υ. του Δήμου Δέλτα τα τυπικά υπηρεσιακά της καθήκοντα όπως ΟΦΕΙΛΕ.

Τυχόν καταδικαστική απόφαση στο Εφετείο, θα επιφέρει την οικονομική της εξόντωση με την αποζημίωση που απαιτείτε από τους ''θιγόμενους'', αλλά και πιθανή έκπτωση από την υπηρεσία.

Λέμε ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της εργασίας μας
Λέμε ΝΑΙ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου από οποιαδήποτε πόστο
Στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο που εμπλέκονται άδικα σε δικαστικές και πειθαρχικές περιπέτειες.




δημοσίευσε ...