Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

η Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α συμμετέχει ενεργά στην Γενική Απεργία Γ.Σ.Ε.Ε - Α.Δ.Ε.Δ.Υ



Αθήνα, 24 Ιουνίου 2010

Αριθμ. Πρωτ.: 682
Προς:
Συλλόγους – Μέλη
της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου της στη συνεδρίασή του στις 4 Ιουνίου 2010, αποφάσισε την κήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010.
Η προκήρυξη της νέας απεργιακής κινητοποίησης σε ΔΗΜΟΣΙΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.) αποφασίστηκε γιατί ισοπεδώνουν όλα τα δικαιώματά μας, δηλαδή τις εργασιακές σχέσεις, το εισόδημά μας, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.
Και σε αυτή την απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την επιτυχία της.
Γι’ αυτό είναι αναγκαίο για τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, η άμεση παραλαβή του απεργιακού υλικού και η έγκαιρη διακίνησή του.
Οι Σύλλογοι – Μέλη της Περιφέρειας μπορούν να παραλάβουν το απεργιακό υλικό από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Εργατικά Κέντρα.
Οι Σύλλογοι του Νομού Αττικής θα παραλάβουν το υλικό (αφίσα) από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Αθήνα – 2ος Όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Όλοι οι σύλλογοι μπορούν να εκτυπώσουν την αφίσα και την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (http://www.poeota.gr) στη διαδρομή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Η κεντρική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έχει προγραμματισθεί στις 11.00 το πρωί στο ΠΕΔΙΟΝ του ΑΡΕΩΣ. Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα).

Συνάδελφοι,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές – απεργιακές κινητοποιήσεις μας, προκειμένου να αντισταθούμε δυναμικά – ενωτικά και να αποκρούσουμε τις νέες αντιλαϊκές, αντεργατικές και αντιασφαλιστικές νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και η «ΤΡΟΪΚΑ».
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                    Ιωάννης Τσούνης



Τόπος συνάντησης για τα μέλη του Σωματείου μας : Δημοτικός Σταθμός Αυτοκινήτων (Γκαράζ) Ρετσίνα 45 Πειραιάς
Ώρα : 9 : 30 π.μ.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

δημοσίευσε ...