Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Για να δέσει η συμμαχία ...ρε γμτ !!!


Αποκαλυπτική (?) η φωτογραφία, από περιοδεία του δημάρχου στα Καμίνια, που δημοσίευσε το reportaznet σε πρόσφατο δημοσίευμα του για τον διάλογο που προέκυψε μεταξύ του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Καθαριότητας κ. Ηλία Κατσαφάδου και του δήμαρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Στον οποίο κ. Κατσαφάδο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, παρά τις σημαντικές αντιθέσεις και τις διαφορές μας, ότι εμμέσως πλην σαφώς "στήριξε" έστω και ανθρώπινα αν όχι και πολιτικά, τον αγώνα που έδωσαν  οι εργαζόμενοι για να αποφευχθούν οι χιλιάδες απολύσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε αντίθεση βέβαια με τον δήμαρχο που δεν διστάζει να αποκαλεί τους εργαζόμενους τεμπέληδες και κοπρίτες, στέλνοντας τους συγχρόνως να πάνε να γ..... , όταν αυτοί αντιδρούν στην πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης  που εφαρμόζει ο ίδιος και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που υποστηρίζει.

Αυτό όμως μόνο με εκείνους που αντιδρούν, γιατί με τους υπόλοιπους που "καταπίνουν αμάσητα" ότι τους δίνει και ειδικά όταν πρόκειται για συνδικαλιστές, προέδρους σωματείων, αφού τους βολέψει σε καμιά "θεσούλα" να αισθάνονται "διοικητική εξουσία", μετά τους αναγάγει σε ειδικούς συνεργάτες (και μετά...;), να τον ακολουθούν ακόμα και στις επικοινωνιακές του περιοδείες στις γειτονιές του Πειραιά, προκειμένου να ... "δέσει" καλύτερα η "συμμαχία" δήμαρχος - εργαζόμενοι - πολίτες!!!!

Στην παραπάνω φωτογραφία, δεξιά διακρίνεται ο πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών - Μηχανικών και Εργ/τών του δήμου Πειραιά να παρακολουθεί με ευλάβεια τον δήμαρχο να συνομιλεί με μία δημότισσα σε περιοδεία του δημάρχου στην περιοχή των Καμινίων.

m.l.: Υφίσταται το ερώτημα "τις πταίει" στο συνδικαλιστικό κίνημα .... ;    



   

δημοσίευσε ...