Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Σύσκεψη μελών των Δ.Σ. της Περιφέρειας Αττικής

Σε σύσκεψη καλεί η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της Περιφέρειας Αττικής την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).
 
Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει:

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής.
 

Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).
 
Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα για την αποτροπή της λεηλασίας του εισοδήματός μας, της διάλυσης των υπηρεσιών, τις απολύσεις εργαζομένων και τις κατασχέσεις των σπιτιών μας.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση που προετοιμάζουν η δικομματική κυβέρνηση και η τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους υπόλοιπους στο Δημόσιο να αντιδράσει ώστε να μην τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ στον «ξαφνικό θάνατο» και τις υπηρεσίες των Δήμων στη διάλυση ή στην εκχώρηση τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. 

Θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικας. 

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε άλλο να μας εξαθλιώνουν, να μας απολύουν… αλλά να μας πάρουν και τα σπίτια. 

Το μέλλον το δικό  μας και των παιδιών μας εξαρτάται ΜΟΝΟ από το δικό μας αγώνα.

δημοσίευσε ...