Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Πειραιά: Για ποιους ισχύει η εγγραφή στον Π.Ο.Ν. (Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού)




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με πρωτοβουλία και παρέμβαση του Δήμαρχου Πειραιά κ.Γιάννη Μώραλη και του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος – Πρασίνου κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα παρέχεται η δυνατότητα άδειας εισόδου και χρήσης των υπηρεσιών του Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού (Π.Ο.Ν) σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά.

Η κίνηση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά σαφώς και δεν αποτελεί λύση στην ζοφερή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Δήμου από την επιβολή της συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, της λιτότητας, της περικοπής των μισθών και της φοροληστείας  των εισοδημάτων τους. Δίνει όμως στους εργαζόμενους την δυνατότητα προμήθειας αγαθών πρώτης ανάγκης με χαμηλότερη τιμή.
Σε επικοινωνία που ήρθε το Δ.Σ του Σωματείου μας με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα μας διαβεβαίωσε ότι καλύπτει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά.
Η παραπάνω πρωτοβουλία και παρέμβαση ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην Δημοτική Αρχή και όχι σε κανέναν από τους Συλλόγους – Σωματεία εργαζομένων του Δήμου, όπως ψευδώς έχει διαρρεύσει, θέλοντας κάποιες συνδικαλιστικές ηγεσίες να την οικειοποιηθούν.  
Το Σωματείο Οδηγών – Μηχανικών και Εργ/των Δήμου Πειραιά σκεπτόμενο το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου, χωρίς ιδιοτέλεια και παραγοντισμό και χωρίς να μετατρέπει τις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης των εργαζομένων και των οικογενειών τους σε αντικείμενο εκμετάλλευσης, αναλαμβάνει την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών όλων όσων από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα σε ποιο Σωματείο ή Σύλλογο είναι εγγεγραμμένοι,  προκειμένου να εκδοθεί η άδεια εισόδου στον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (ΠΟΝ).
Να θυμίσουμε ότι το Σωματείο μας και στο παρελθόν (στην περίπτωση της διεκπεραίωσης της ένταξης των συναδέλφων στα Β.Α.Ε ή της απογραφή στο μητρώο μισθοδοτούμενων στο δημόσιο και όπου αλλού χρειάστηκε), έχει αποδείξει ότι πάνω από το συντεχνιακό συμφέρον βάζει το συλλογικό συμφέρον όλων των εργαζομένων του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.
Στα γραφεία του Σωματείου (Ρετσίνα 45 – Δημοτικός Σταθμός Αυτοκινήτων) υπάρχουν αιτήσεις για όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, απαραίτητα πρέπει να προσκομίσετε και δύο (2) φωτογραφίες έγχρωμες ταυτότητας 
                                                                    Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέα
 Μιλτιάδης Λουκίσας                    Αργύρης Φώτης

δημοσίευσε ...